Kies je regio
Terug naar overzicht

Dionne van Zijl

Na het volgen van de Academie ben ik voor de YFM blijven werken. Eerst 2 jaar als organisator van de Academie en Food Manager op FFF en afgelopen jaar als projectleider van de eerste vier Food Filmfestival on Tour edities.
Daarnaast werk ik als kok in restaurants die aansluiten bij de Slow Food gedachten.

Bijzonder SFYN Academie moment?
Na het deelnemen aan de Academie was het heel bijzonder om het bijzondere programma nog twee jaar voor anderen te mogen faciliteren. Het heeft voor veel mensen deuren geopend en ik vind het heel gaaf om te zien hoe nieuwe ondernemingen en samenwerkingen ontstaan binnen een groep.

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten