Filter op
Terug naar overzicht

Nicoline Smalbraak

Ik ben een praktisch ingestelde filosofe, die middenin het leven staat. Ik verdiep me behalve in filosofie en voedsel ook in de uitvoerende schilderkunst. Daarnaast werk ik sinds kort als mindfulnesstrainer.

Ik vind een rechtvaardige wereld waarin iedereen de mogelijkheid heeft zichzelf naar eigen inzicht te vorm te geven, de wereld waarnaar we moeten streven. Wat we eten en hoe we dat doen is een manier om jezelf en die wereld waarin je wil leven vorm te geven. Ik ben een liefhebber van nadenken over een betere wereld en hoe ‘het goede leven’ er precies uitziet, en een nog grotere liefhebber van die gewenste wereld een werkelijkheid te maken.

 

Bijzonder SFYN Academie moment?
Eigenlijk zijn er bij elk YFM evenement wel momenten aan te wijzen waarin blijkt dat het delen van verhalen en overtuigingen een goede manier zijn om mensen van gedachten, en uiteindelijk van gedrag te veranderen. Ik heb zelf zoveel veranderingen doorgemaakt dat ik het lastig vind om één moment aan te wijzen dat betekenisvol is. Ik ben al sinds 2009 bij YFM betrokken en heb te weinig woorden om uit te leggen hoezeer die ontmoeting bij beïnvloed heeft.

-Voormalig bestuurslid (2010-2012)-