Filter op
Terug naar overzicht

Als Warme Broodjes #14 Oude wijn in nieuwe zakken

02 05

Rood, wit, rosé, met bubbels, zonder bubbels: wijn is fijn. De zweem van geheimzinnigheid die er over het maken en bewaren van wijn hangt, draagt bij aan de status. Maar hoeveel druif zit er uiteindelijk nog in die goedkope neurowijn van de supermarkt? En wordt wijn echt lekkerder van jaren in een stoffige kelder liggen? En hoe zit het met natuurwijn, wijn ís toch al een natuurproduct? We gaan in gesprek met wijnmakers, wijnverkopers en sommeliers.

Meer informatie & Tickets reserveren

LET OP: DEZE TALKSHOW BEGINT OM 19u30 (kleine zaal)

Prijs:
€5,- (wordt rechtstreeks geïnvesteerd in één van de Food Battle-ondernemers)

Presentator:
Wilbert Van de Kamp

Programma:
Aan de Keukentafel – Jan van Roekel (Chavelin)
Food Battle – Informatie volgt nog
De Persoonlijke Noot – Peter Buurman

Meer informatie over het programma en de sprekers volgt snel.

// Illustratie: Toos Hartog