Filter op
Terug naar overzicht

Als Warme Broodjes #16 Bier en vertier

05 09

Voor elk wat pils: wat zijn de nieuwste ontwikkelingen in bierland? Water, graan, hop en gist; met slechts 4 ingrediënten kan je eindeloos experimenteren en variëren. Met de komst van vele microbrewery’s hebben we Bierland België qua aantallen van de troon gestoten. Mannen en vrouwen, we zijn allemaal aan het brouwen. Misschien experimenteer je zelf al in de keuken en vraag jij je af: Hoe brouw je dat perfecte biertje? En als het eindelijk is gelukt, hoe krijgt je dat biertje dan in de supermarkt? We gaan in gesprek met biermakers, -verkopers en -proevers.

*** LET OP! Aanmelden via Pakhuis de Zwijger door middel van de gele ‘reserveer’-knop ***
Prijs: €5,- (wordt rechtstreeks geïnvesteerd in één van de Food Battle-ondernemers)

Presentator:
Wilbert Van de Kamp

Keukentafelgasten:
– Tommie Sjef – Tommie Sjef Wild Ales
– Esther Kruiper – Sustainability Manager Heineken
– Rick Nelson – Oedipus Brewing

Spijkers met Koppen:
In Spijkers met Koppen deelt een ondernemer zijn of haar praktische lessen. Deze keer: Tessel & Do de Heij (Gebrouwen door vrouwen). Vorig jaar wonnen ze bij Albert Heijn de prijs voor het beste product van 2016. Wat komt erbij kijken als je aan de supermarkt gaat leveren?

Food Battle:
Wordt later aangekondigd

De Persoonlijke Noot komt deze keer van Jordi Lammers. Jordi dicht, schrijft, houdt van bier en zijn lievelingsfruit is de appel.

// Illustratie: Toos Hartog
// Partners: Pakhuis de Zwijger