Filter op
Terug naar overzicht

Food Connects – The Syrian Edition

11 04

Graag nodigen wij je uit voor het ‘Food Connects’ diner, een initiatief van Youth Food Movement Rotterdam en The Kaapse Kitchen. Hier zullen een Syrische (Maher Al Sabbagh) en Nederlandse (Martijn Schutte) chef samen met jongeren werken aan een menu met invloeden uit beide culturen. Niet alleen de koks, maar ook de gasten zullen een mix zijn van Syriërs en Nederlanders. De gasten zijn nieuwe Nederlanders; mensen gevlucht uit Syrië, die in contact komen met jullie; lieve geïnteresseerden. Het thema ‘verbinding’ zal op deze avond centraal staan; wij beseffen ons dat liefde voor eten universeel is en dat we op deze manier elkaar beter leren kennen. Food Connects!

Het diner zal plaatsvinden bij The Kaapse Kitchen in de Fenix Food Factory, gelegen in een prachtig stukje Rotterdam. Op maandag zijn zij gesloten, waardoor wij deze dag alle vrijheid hebben om elkaar beter te leren kennen.

 

 

Food Connects – The Syrian Edition
Datum: maandag 11 april 2016
Tijd: 18:30 uur
Locatie: The Kaapse Kitchen / Fenix Food Factory, Veerlaan 19D

Programma-onderdelen:
– Spreker & dichter
– Syrisch-Nederlands menu met vegetarische en halal opties
– Ondersteuning door tolks
– Speelhoek met babysitter

De kosten bedragen €50,-. Voor dit bedrag betaal je voor jezelf én voor een Syrische gast, inclusief drank. Omdat de nieuwe Nederlanders weinig tot hun beschikking hebben, is dit bedrag ook inclusief hun vervoer van en naar de loods.

Wij nemen na je aanmelding contact met je op betreft de betaling.

Graag nodigen wij je bij deze uit om aan te schuiven. Aanmelden kan tot 8 april. Ga hier naar het aanmeldformulier.