Filter op
Terug naar overzicht

Eten verbindt!

01 02

Utrecht verwelkomt dit jaar vele honderden nieuwe bewoners die hebben moeten vluchten voor oorlog en wanhoop. We geloven in de verbindende factor van eten en daarom organiseren we een diner voor en door vluchtelingen. Want hoe kunnen wij elkaar nu beter leren kennen dan door samen aan tafel te komen, gerechten te delen en verhalen uit te wisselen?

Op 1 februari organiseert YFM Utrecht een diner in restaurant Gys aan de Amsterdamse Straatweg, onder het motto ‘Eten verbindt!’. Chefkok Dennis zal samen met twee vluchtelingen het menu voor de avond samenstellen en koken voor de gasten. Een mooi menu met authentieke gerechten voor een intiem diner voor 50 man. Met deze avond hebben we niet de illusie de vluchtelingencrisis op te lossen, maar willen we een groep mensen die het nu niet makkelijk heeft, een mooi diner bieden.

25 Utrechters en 25 nieuwe Utrechters komen samen om verhalen te delen en te genieten van eten en muziek. De kosten van het diner worden gedragen door de aanwezige Utrechters, die met hun kaartje ook gelijk een diner en mooie avond mogelijk maken voor een vluchteling. Een kaartje kost €47,50 inclusief drankjes.

Meld je aan voor het event en koop je kaartje door te mailen naar utrecht@sfyn.nl, er zijn slechts 25 kaarten beschikbaar!

Locatie // Restaurant Gys, Amsterdamse Straatweg 113, Utrecht
Datum // Maandag 1 februari
Tijd // 18:00u – 21:30u (inloop vanaf 17.30)
Prijs // €47,50 (inclusief drankjes) Hiervoor betaal je dus het diner voor jezelf én voor een van de aanwezige vluchtelingen
Tickets // mail naar utrecht@sfyn.nl