Filter op
Terug naar overzicht

9 januari: fietstour + nieuwjaarsborrel in Utrecht

We zijn benieuwd welke YFM’ers en geïnteresseerden er in Utrecht wonen, daarom organiseren we op 9 januari een fietstour en nieuwjaarsborrel om je te leren kennen. Kom je ook?

Op 9 januari organiseert YFM Utrecht een fietstour door Utrecht met aansluitend een nieuwjaarsborrel voor leden, volgers en/of iedereen die geïnteresseerd is in YFM Utrecht. Graag maken we kennis met jullie!

Fietstour
Dit doen we door om 14.00 met jullie op de fiets te stappen en langs drie verschillende good, clean & fair horecagelegenheden in Utrecht te rijden. Op elke plek horen we meer over de producten, gaan we proeven en borrelen. We sluiten om 17.00 af in BROEI, waar we naborrelen en waar je kunt blijven eten als je wil. Alle informatie vind je in het Facebookevent.
Ga je met ons mee? Voor de fietstour incl proeven op elke plek én een drankje bij BROEI, kun je een kaartje kopen (€12,50) door te mailen naar utrecht@sfyn.nl.
Kan je niet mee tijdens de fietstour maar wil je wel komen borrelen? Dan heb je geen kaartje nodig maar ben je welkom vanaf 17:00 in BROEI! We gaan hier borrelen en je kunt er evt. ook eten. Stuur ons ook dan even een mail!
Tot dan!