Kies je regio
Terug naar overzicht

Joyce Schloesser nieuwe voorzitter SFYN Utrecht

Sinds deze maand heeft SFYN Utrecht een nieuwe voorzitter. Na een prachtig jaar bij SFYN Utrecht geeft voorzitster Femke Westerneng het stokje door aan Joyce Schloesser.

Femke Westerneng: “Een filmprogrammering bij ’t Hoogt, de Boertour, het Keurmerkendebat, de Foodquiz en om het het afgelopen jaar af te sluiten een 3-gangen kerstdiner bij Het Smulhuis voor dak- en thuislozen. Check.

Met zoveel trots kijk ik terug op een bestuursjaar waarin SFYN Utrecht (voorheen YFM Utrecht) samen met het productieteam; nieuwe samenwerkingsverbanden is aangegaan, nieuwe locaties heeft bezocht en nieuwe doelgroepen heeft aangesproken. Wat is het meest spraakmakende vind is de keuze voor het themajaar waar ik mijn opvolger mee op pad stuur. Joyce mag haar tanden zitten in het ‘Poep onder de loep-jaar’. Ik heb alle vertrouwen in haar aanpak, bevlogen houding en enthousiasme. Met een gerust hart draag ik het voorzitterschap aan haar over. Veel succes en plezier het aankomende jaar!”

Joyce Schloesser: “Mijn naam is Joyce Schloesser, 28 jaar, SFYN lid vanaf oktober 2014 en waarvan anderhalf jaar actief lid bij het productie team van SFYN Utrecht. Door een bachelor die ik gevolgd heb in voeding en beweging en een master in gezonde voedingsinnovatie, kan ik stellen dat ik een achtergrond in de voeding heb. Als projectleider bij NIZO food research in Ede neem ik letterlijk ‘Poep onder de loep’. Ik ben betrokken bij onderzoek naar het effect van voeding op darmgezondheid en immuniteit. Vanuit deze achtergrond weet ik als geen ander hoe belangrijk goede voeding is.

Graag wil ik hier ook Femke bedanken voor het afgelopen jaar. Met Femke als enthousiaste, betrokken en motiverende voorzitster hebben we een erg succesvolle tijd mogen bleven! Na zo’n topjaar met zoveel ideeën en evenementen, neem ik graag het spreekwoordelijke stokje van haar over. Ik sta te popelen om met ons jaarthema ‘Poep onder de loep’ en het creatieve food team van SFYN Utrecht verder aan de slag te gaan.

Met het voorzitterschap bij SFYN Utrecht kan ik verschillende passies combineren, waarvan voeding er een is, maar ook het werken in teamverband en het enthousiasmeren van mensen. Ik hoop dat we ook dit jaar weer veel jongeren nieuwsgierig kunnen maken naar de wereld achter voeding en een platform kunnen bieden voor discussie. Het lijkt me geweldig om zo’n creatief food-team als SFYN Utrecht aan te sturen en hoop dat we ook dit jaar weer een hoop projecten neerzetten die het gedachtegoed van Good, Clean en Fair Food verder verspreiden!”

Het hele team bedankt Femke voor haar fantastische inzet als voorzitter van SFYN Utrecht en ziet tegelijkertijd uit naar een nieuw avontuur met nieuwe voorzitster Joyce!

 

Om onze website veilig en soepel te laten draaien plaatsen wij cookies. Lees ons privacybeleid of ga er direct mee akkoord. Privacybeleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten