Filter op

De Youth Food Movement is een netwerk van jonge professionals en studenten uit allerlei windrichtingen van het voedselsysteem: boeren, tuinders, koks, vissers, producenten en consumenten die met elkaar veranderingen in gang zetten in de manier waarop ons voedsel wordt gemaakt, verkocht en opgegeten.

Sluit je aan! Zo word je onderdeel van ons (wereldwijde) netwerk. Als als YFM-lid ben je namelijk automatisch ook lid van Slow Food (International) en krijg je 4 keer per jaar het Slow Food Magazine. Bovendien krijg je korting op YFM-evenement zoals eat-ins, feestjes, diners, en lezingen.

Een combinatie lidmaatschap YFM/Slow Food bedraagt €60,- per jaar. Tot je 28ste krijg je een korting, waardoor je slechts de helft betaalt. Vanaf je 33ste is het niet meer mogelijk om lid te worden van de YFM en kun je je alleen bij Slow Food aansluiten.

Meld je aan via het inschrijfformulier op de Slow Food Website. Kies als convivium Youth Food Movement. (Kom je uit de regio Utrecht en wil je liever lid worden van dat convivium? Kies dan voor YFM Utrecht. De andere regio’s zijn op het moment nog geen zelfstandig Slow Food Convivium.)