Filter op

Wat kan jij doen?

Lees hoe jij een bijdrage kunt leveren!

WORD LID Sluit je aan bij ons netwerk van jonge professionals en studenten. Als SFYN-lid ondersteun je onze beweging en word je onderdeel van het wereldwijde Slow Food netwerk. Lees meer over het lidmaatschap.

WORD VRIJWILLIGER Wil ook echt de handen uit de mouwen steken? We organiseren geregeld evenementen (Food Filmfestival, Eetcafé, Damn Food Waste) waar je als vrijwilliger een bijdrage kunt leveren. Of wil je op een meer regelmatige basis helpen? Sluit je dan aan bij één van de regionale SFYN’s.

WORD VRIEND Draag je de SFYN een warm hart toe en wil je financieel bijdragen? Dat kan door Vriend te worden. Je ondersteunt de vereniging en zorgt ervoor dat onze evenementen net dat beetje extra sjeu krijgen. Als vriend heb je bij ons natuurlijk ook een streepje voor en betrekken we je bij onze activiteiten.

MEEDENKEN Heb je een te gek idee waarvoor je onze hulp kunt gebruiken? Wil je zelf een regionale SFYN starten? We denken graag met je mee, helpen je met de benodigde toolkits en koppelen je aan de juiste mensen uit ons netwerk.

Koffie Zit je met een voedselgerelateerd vraagstuk? Ben je als bedrijf benieuwd wat de Youth Food Movement voor je kan beteken? We denken graag met je mee. Dat kan al door een simpele kop koffie bij ons op kantoor.

Inhuren Wij weten als geen ander hoe we de vertaalslag maken tussen inhoud en jongeren. We maken onderwerpen op een leuke manier toegankelijk zonder aan inhoud af te doen. Van talkshow tot festival: wij kunnen samen met jou iets tofs neerzetten om jongeren met jouw onderwerp te bereiken.

Samenwerken We werken geregeld samen met diverse organisaties en bedrijven. Zo werken de SFYN Academici jaarlijks aan een aantal cases ingebracht door instanties.

Doneren Wil je ons steunen bij het werk dat we doen? Neem dan contact op met jorrit@sfyn.nl om te kijken hoe jouw bijdrage het best tot zijn recht komt.

Het landelijk bestuur van het Slow Food Youth Network zoekt versterking. Wij zijn specifiek op zoek naar een algemeen bestuurslid met visie die een goede sparringpartner kan zijn binnen het bestuur en die niet bang is om zijn of haar handen uit de mouwen te steken. Deel van deze functie is ook de verantwoordelijkheid voor de samenwerking met Slow Food Nederland en Slow Food Internationaal.Ben jij iemand met een passie voor voedsel die dat enthousiasme weet over te brengen op onze leden en potentiële leden in heel Nederland? Stuur dan je CV en motivatiebrief vóór maandag 24 juli naar jasper@sfyn.nl

Het Slow Food Youth Network (voorheen YFM) is een netwerk van jonge consumenten, studenten van allerlei studierichtingen en jonge food professionals zoals boeren, tuinders, koks, vissers en andere producenten die met elkaar veranderingen teweeg brengen op het gebied van voedselproductie en voedselconsumptie. SFYN is een internationale beweging die sinds juli 2009 als Nederlandse vereniging bestaat en gebaseerd is op de principes van Slow Food: meer good, clean en fair voedsel.

Bekijk de volledige vacature

Slow Food Youth Network is per september 2017 op zoek naar een (junior) productieleider (m/v) op HBO denk- en werkniveau die verantwoordelijkheid en initiatief durft te nemen binnen een ontwikkelend kantoor. Een persoon die affiniteit heeft met voedsel en duurzaamheid. Je voelt je thuis in een jonge, idealistische en dynamische organisatie. Je hebt de ambitie om eigen projecten te leiden en snapt hoe je evenementen op een professioneel niveau produceert. Daarnaast denk je graag mee over nieuwe campagnes rondom het verbeteren van het voedselsysteem.

Mail vóór vrijdag 28 juli je motivatie en cv o.v.v. “Sollicitatie Productieleider” naar jorrit@sfyn.nl.

Het Slow Food Youth Network (voorheen YFM) is een netwerk van jonge consumenten, studenten en jonge food professionals zoals boeren, tuinders, koks, vissers en andere producenten die met elkaar veranderingen teweeg brengen op het gebied van voedselproductie en voedselconsumptie. SFYN is een internationale beweging die sinds juli 2009 als Nederlandse vereniging bestaat en gebaseerd is op de principes van Slow Food: meer good, clean en fair voedsel.

Bekijk de volledige vacature