Kies je regio
Terug naar overzicht

Onze nieuwe secretaris: Floor!

Helaas moeten we afscheid nemen van Juliën als secretaris. Door een verhuizing naar een andere stad zal het haar niet meer lukken zich zo goed in te zetten voor SFYN als voorheen. Gelukkig kan ze het stokje doorgeven aan de volgende enthousiasteling, Floor! Even een voorstelronde.

Hoi, ik ben Floor en vanaf september ben ik de nieuwe secretaris van SFYN Utrecht door het stokje over te nemen van Juliën Schoonbrood. Ik verdien mijn dagelijkse kost in een hele andere sector dan de food, namelijk de arbeidsbemiddeling en momenteel nog specifieker in de tolkenbemiddeling, maar mijn geschiedenis met YFM/SFYN gaat al een tijdje terug. Ik heb ooit meegedacht en geholpen met het opzetten van YFM Rotterdam en heb daardoor ook meegedaan aan het International SFYN congres in Amsterdam, wat echt ontzettend gaaf was! De voedselindustrie interesseert me enorm en in haar breedste vorm: ik houd ontzettend van koken, eten en drinken tot voedselmythes, milieuafwegingen en misstanden in de bio-industrie. Dit komt allemaal terug in de activiteiten van SFYN en mede daarom heb ik superveel zin om me als secretaris in te gaan zetten, samen met een superteam!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten