Filter op
Terug naar overzicht

Wij zoeken jou!

Dit jaar organiseren we voor de tiende keer de SFYN Academie. We zijn weer op zoek naar jongeren met allemaal verschillende achtergronden en ervaringen. De gemene deler is dat ze allemaal nieuwsgierig zijn naar voedsel én hoe we het voedselsysteem kunnen verbeteren.

Vorig jaar vroegen we verschillende oud-deelnemers naar hun mooiste Academie-herinnering was. Van bierbrouwer tot ontwerper en van visser tot journalist. Allemaal deden ze mee aan de SFYN Academie. Sluit jij je ook aan bij ons netwerk? Meld je aan voor de SFYN Academie van 2019. Doe dat vóór 1 november 2018. Kijk hier voor meer informatie.

View this post on Instagram

| MELD JE AAN VOOR DE SFYN ACADEMIE | . “Op academiedagen krijg je zoveel te gekke lezingen en workshops. Dat is heel inspirerend, maar het mooist vond ik de discussies die tussendoor ontstonden. Compleet verschillende personen uit de voedselkeren vullen elkaar aan maar bevragen elkaar ook.” – Rick Nelson . . Rick deed in 2015 mee aan de SFYN Academie en is co-founder van bierbrouwerij Oedipus in Amsterdam. Wil jij ook meedoen aan de SFYN Academie 2018? Meld je aan vóór 1 november. Kijk voor meer informatie op onze website (link in bio) . #sfyna #academie #goodcleanfair #slowfood #changethefoodsystem #futurefoodleaders

A post shared by Slow Food Youth Network NL (@sfyn_nl) on

View this post on Instagram

| MELD JE AAN VOOR DE SFYN ACADEMIE | . “Het feit dat iedereen – vanuit zijn expertise – op zoek was naar handvatten voor positieve verandering, was voor mij één van de hoopvolste ervaringen de laatste jaren.” – Barbara Serulus . . Barbara deed in 2015 mee aan de SFYN Academie en is culinair journalist bij Alle Dagen Honger. Wil jij ook meedoen aan de SFYN Academie 2018? Meld je aan vóór 1 november. Kijk voor meer informatie op onze website (link in bio) . #sfyna #academie #goodcleanfair #slowfood #changethefoodsystem #futurefoodleaders

A post shared by Slow Food Youth Network NL (@sfyn_nl) on

View this post on Instagram

| MELD JE AAN VOOR DE SFYN ACADEMIE | . “Om open deuren in te trappen: niets is zo interessant en leerzaam dan om te luisteren naar professionals uit de horeca, voedselindustrie en de landbouw” – Jos Timmer . . Jos deed in 2012 mee aan de SFYN Academie en is chef bij restaurant en kwekerij De Kas. Wil jij ook meedoen aan de SFYN Academie 2018? Meld je aan vóór 1 november. Kijk voor meer informatie op onze website (link in bio) . #sfyna #academie #goodcleanfair #slowfood #changethefoodsystem #futurefoodleaders

A post shared by Slow Food Youth Network NL (@sfyn_nl) on

View this post on Instagram

| MELD JE AAN VOOR DE SFYN ACADEMIE | . “Ik begon aan de academie met een toekomstideaal voor de voedselindustrie. Dat idee is veranderd, genuanceerder geworden, omdat ik nu de argumentatie begrijp van totaal verschillende soorten agro-food professionals.” – Selma Seddik . . Selma deed in 2013 mee aan de SFYN Academie en is co-founder van restaurant Instock. Wil jij ook meedoen aan de SFYN Academie 2018? Meld je aan vóór 1 november. Kijk voor meer informatie op onze website (link in bio) . #sfyna #academie #goodcleanfair #slowfood #changethefoodsystem #futurefoodleaders

A post shared by Slow Food Youth Network NL (@sfyn_nl) on

View this post on Instagram

| MELD JE AAN VOOR DE SFYN ACADEMIE | . “Mijn meest memorabele SFYN-moment was in een food-laboratorium in Denemarken. Een chef liet ons haring proeven die hij jaren had laten fermenteren. Mijn hele leven wijd ik aan het zo vers mogelijk aan land brengen van vis. Ik kon niet bevatten dat, naar mijn idee, verrotte haring zo smaakvol kon zijn.” – Hendrik Kramer . . Hendrik deed in 2014 mee aan de SFYN Academie en is visser op de MDV1 Immanuel. Wil jij ook meedoen aan de SFYN Academie 2018? Meld je aan vóór 1 november. Kijk voor meer informatie op onze website (link in bio) . #sfyna #academie #goodcleanfair #slowfood #changethefoodsystem #futurefoodleaders

A post shared by Slow Food Youth Network NL (@sfyn_nl) on

View this post on Instagram

| MELD JE AAN VOOR DE SFYN ACADEMIE | . “Tijdens de academiedagen gaan er deuren open, die anders dicht zitten. Achter die deuren zit een rijkdom aan verhalen maar ook zorgen en dromen. De waarde van de academie ligt in de verbinding tussen al die deuren en in een open dialoog.” ” – Beatrijs Voorneman . . Beatrijs deed in 2015 mee aan de SFYN Academie en werkt als ontwerper bij Reframing Studio. Wil jij ook meedoen aan de SFYN Academie 2018? Meld je aan vóór 1 november. Kijk voor meer informatie op onze website (link in bio) . #sfyna #academie #goodcleanfair #slowfood #changethefoodsystem #futurefoodleaders

A post shared by Slow Food Youth Network NL (@sfyn_nl) on