Filter op
Terug naar overzicht

SFYN A’dam zoekt communicatietopper

SFYN Amsterdam is op zoek naar een bestuurslid communicatie! Onze huidige bestuurslid communicatie maakt plaats vrij voor een nieuwe enthousiaste en innovatieve topper die communiceren maar al te leuk vindt. Ben jij of ken jij die topper die dit leuk vindt en die zich wil inzetten voor een good, clean en fair voedselsysteem?

Functieomschrijving

In deze vrijwillige functie maak je deel uit van het bestuur van SFYN Amsterdam. Wij zijn een jonge tak van de Slow Food Youth Network, een (inter)nationale beweging die zich inzet voor een good, clean en fair voedselsysteem. Met een enthousiaste groep vrijwilligers (bestuur en projectteams) zijn we zowel online als offline actief in het organiseren van diverse projecten en evenementen in Amsterdam en omstreken. Ons ideale bestuurslid communicatie ziet de wereld door een groene bril en is in staat dit gevoel op een persuasieve manier in te zetten.

Taken

  • Onderhouden, monitoren en analyseren van de sociale media kanalen
  • Onderhouden van de website (alleen de SFYN A’dam feed)
  • Verantwoordelijk voor de promotie van de evenementen
  • Schrijven en redigeren van teksten voor o.a. persberichten, blogs en evenementen

 

 

 

 

 

 

Tijdsinvestering

Deze functie staat open voor een termijn van minimaal een jaar. We verwachten dat je gemiddeld 4 uur per week kwijt bent aan deze functie. Dit is inclusief de maandelijkse bestuursvergadering en projectvergadering, tussentijdse mailtjes beantwoorden, belletjes plegen en af en toe afspraken met partners of bezoek aan evenementen van SFYN Amsterdam en andere partijen.

Wij zoeken iemand die

…affiniteit heeft met de doelen en werkwijze van de Slow Food Youth Network

…een visie op de verdere communicatie-ontwikkeling van regio SFYN Amsterdam heeft of wil ontwikkelen

…communiceren maar al te leuk vindt en dit graag wil doorontwikkelen

…een zeer goede beheersing heeft van de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift

…woonachtig is in de regio Amsterdam

Wat wij bieden

Wij zitten in een omgeving waar veel gebeurt en continu wat te leren valt op voedselgebied. Onze regio is nog volop in ontwikkeling en jij kan meebepalen welke kant we opgaan. Dat biedt kansen voor ons én voor jou. Zo kun je bestuurservaring opdoen en stappen zetten om jouw ideeën voor een beter voedselsysteem te gaan realiseren!

Enthousiast? Stuur dan vóór 3 september 2017 je CV en motivatiebrief naar amsterdam@sfyn.nl. Vragen stellen mag natuurlijk ook. We streven ernaar in de eerste of tweede week van september de sollicitatiegesprekken te houden, dus als hier rekening mee gehouden kan worden dan zou dat fantastisch zijn!

Groetjes,

SFYN Amsterdam

Eline, Marrit, Rody, Roos en Yara