Filter op
Terug naar overzicht

SFYN A’dam zoekt penningmeester

SFYN Amsterdam is op zoek naar een bestuurslid penningmeester! Onze huidige penningmeester maakt plaats vrij voor een nieuwe enthousiaste financiële mastermind die SFYN Amsterdam in balans brengt. Ben jij of ken jij die topper die dit leuk vindt en die zich wil inzetten voor een good, clean en fair voedselsysteem?

Functieomschrijving

In deze vrijwillige functie maak je deel uit van het bestuur van SFYN Amsterdam. Wij zijn een jonge tak van de Slow Food Youth Network, een (inter)nationale beweging die zich inzet voor een good, clean en fair voedselsysteem. Met een enthousiaste groep vrijwilligers (bestuur en projectteams) zijn we zowel online als offline actief in het organiseren van diverse projecten en evenementen in Amsterdam en omstreken. Ons ideale algemeen bestuurslid is flexibel inzetbaar, pro-actief en een inspiratiebron voor de projectleden.

Taken

  • Het beheren van de financiën en de SFYN Amsterdam bankrekening
  • Transacties (ontvangsten en uitgaven) beheren en uitvoeren
  • Aanvragen van subsidies en het werven van fondsen
  • Controle houden op uitgave van medebestuursleden

 

 

 

 

 

 

Tijdsinvestering

Deze functie staat open voor een termijn van minimaal een jaar. We verwachten dat je gemiddeld 4 uur per week kwijt bent aan deze functie. Dit is inclusief de maandelijkse bestuursvergadering en projectvergadering, tussentijdse mailtjes beantwoorden, belletjes plegen en af en toe afspraken met partners of bezoek aan evenementen van SFYN Amsterdam en andere partijen.

Wij zoeken iemand die

…affiniteit heeft met de doelen en werkwijze van de Slow Food Youth Network

…een visie op de verdere ontwikkeling van regio SFYN Amsterdam heeft of wil ontwikkelen

…plezier heeft met cijfers en zich verbonden voelt met de organisatie

…overzichtelijk, punctueel en integer is

…woonachtig is in de regio Amsterdam

Wat wij bieden

Wij zitten in een omgeving waar veel gebeurt en continu wat te leren valt op voedselgebied. Onze regio is nog volop in ontwikkeling en jij kan meebepalen welke kant we opgaan. Dat biedt kansen voor ons én voor jou. Zo kun je bestuurservaring opdoen en stappen zetten om jouw ideeën voor een beter voedselsysteem te gaan realiseren!

Enthousiast? Stuur dan vóór 17 juli 2017 je CV en motivatiebrief naar amsterdam@sfyn.nl. Vragen stellen mag natuurlijk ook. We streven ernaar in de avond van maandag 24, dinsdag 25, woensdag 26 juli sollicitatiegesprekken te houden, dus als hier rekening mee gehouden kan worden dan zou dat fantastisch zijn!

Groetjes,

SFYN Amsterdam

Eline, Marrit, Rody, Roos en Yara