Filter op
Terug naar overzicht

SFYN Brabant zoekt bestuursleden om samen de schouders eronder te zetten

Food Quiz, Van Akker tot Bakker, Met de Boer op Tour, Zuiderzwam-excursie… een aantal voorbeelden van wat we vorig jaar samen hebben gedaan.

Het bestuur draagt bij aan de ontwikkeling van SFYN Brabant als regionale beweging, geeft leiding aan een groep leuke mensen en organiseert ook verschillende evenementen.

Wat we vragen
SFYN Brabant zoekt een nieuw bestuurslid. Deze vrijwillige functie vraagt uiteraard ook verschillende competenties. Wij zijn op zoek naar personen die een duidelijke visie hebben op hoe SFYN Brabant zich moet ontwikkelen, tussen 18 en 33 jaar oud zijn en een passie hebben voor voedsel(productie) en de kracht van SFYN als mede-veranderaar van het voedselsysteem hebben.

Tijdsinvestering
Gemiddeld ben je 2 uur per week met SFYN Brabant bezig. Dit betekent aanwezigheid op bestuursvergaderingen, een tijdsinvestering voor de taken die bij je functie horen en het bezoeken van evenementen en bijeenkomsten van SFYN (Brabant).

Wat we bieden
Naast dat je onderdeel uitmaakt van een gedreven, ambitieus en gezellig bestuur, ben je onderdeel van een beweging die verandering in het voedselsysteem op creatieve en verbindende wijze tot stand brengt. We werken vanuit en voor een provincie waar de gehele voedselketen ruimschoots vertegenwoordigd is, dus we hebben veel kansen om echt verandering teweeg te brengen!

Interesse? Stuur voor 1 juli 2019 een mail naar brabant@sfyn.nl met korte motivatie en CV, dan nemen wij snel contact met je op!

Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature, stuur dan een e-mail naar hetzelfde adres.