Filter op
Terug naar overzicht

VACATURE: (junior) productieleider bij Slow Food Youth Network Nederland

Wij zoeken per september 2017 een (junior) productieleider (m/v) op HBO denk- en werkniveau die affiniteit heeft met voedsel en duurzaamheid, en initiatief durft te nemen binnen een ontwikkelend kantoor.

Functieomschrijving
SFYN organiseert door het hele jaar heen verschillende evenementen, bijeenkomsten en andere activiteiten. Als (junior) productieleider draag jij de zorg voor de productie van verschillende projecten binnen SFYN. Je bewaakt de voortgang, kwaliteit, communicatie en budgetten van verschillende activiteiten en projecten. Samen met het team werk je aan lopende projecten, ontwikkel je nieuwe projecten en help je campagnes opzetten. Ook werk je – in samenwerking met de academiecoördinator – intensief aan de SFYN Academie.

Het Slow Food Youth Network Nederland (SFYN), voorheen Youth Food Movement (YFM), verenigt jongeren die met elkaar verandering en verduurzaming teweegbrengen op het gebied van voedselproductie en -consumptie. Zij zijn onder andere studenten, jonge consumenten en jonge professionals, zoals voedingsdeskundigen, beleidsmakers, boeren, tuinders, koks, vissers en andere producenten. Op deze manier draagt het Slow Food Youth Network bij aan een good, clean en fair voedselsysteem

Wij zoeken
Wij zoeken per september 2017 een (junior) productieleider (m/v) op HBO denk- en werkniveau die verantwoordelijkheid en initiatief durft te nemen binnen een ontwikkelend kantoor. Een persoon die affiniteit heeft met voedsel en duurzaamheid. Je voelt je thuis in een jonge, idealistische en dynamische organisatie. Je hebt de ambitie om eigen projecten te leiden en snapt hoe je evenementen op een professioneel niveau produceert. Daarnaast denk je graag mee over nieuwe campagnes rondom het verbeteren van het voedselsysteem.

Tijdsinvestering
De functie wordt uitgevoerd in 0,6 fte, ofwel 3 werkdagen per week, met uitzicht op een full-time dienstverband. Vanaf januari zullen werkdagen ook op zaterdagen vallen, tijdens de uitvoering van de Academie. Het betreft hier een betaalde functie.

Wat wij bieden
Wij bieden een afwisselende functie binnen een jong, ambitieus, creatief en idealistisch team op een prachtige locatie in Villa Jaffa, Utrecht. Je wordt onderdeel van het groeiende SFYN netwerk dat ook internationaal aan de frontlinie van de voedseltransitie staat. Als productieleider krijg je de ruimte om eigen initiatieven te ontwikkelen waarmee je in staat bent een verschil te maken in voedselland.

Ben jij geïnteresseerd in deze functie?
Mail dan vóór vrijdag 28 juli 23:59 je motivatie en cv o.v.v. “Sollicitatie Productieleider” naar jorrit@sfyn.nl. Heb je vragen over deze functie? Bel dan naar 088 – 598 3777 en vraag naar Hilde Segond von Banchet, of mail haar via hilde@sfyn.nl. De sollicitatiegesprekken zullen in de eerste week van augustus plaatsvinden.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.