Kies je regio
Terug naar overzicht

YFM Utrecht heeft nieuwe voorzitster

YFM Utrecht heeft sinds deze maand een nieuwe voorzitster. Femke Westerneng volgt Julia Visser op, die na drie jaar voorzitterschap het stokje overdraagt.

Julia Visser, fotograaf Maartje MeesterberendsJulia Visser: “Na drie jaar is het tijd om het stokje over te dragen naar een nieuwe voorzitter. Ik heb YFMU met ongelofelijk veel plezier opgezet en geleid naar waar het nu is. In drie jaar tijd heeft zich een fantastisch team gevormd waar elke keer weer nieuwe mensen aansluiten met goeie energie en enthousiasme. Ik kijk met trots terug naar wat we met z’n allen hebben bereikt en zie mooie kansen voor YFMU in de toekomst om nog verder te groeien. Ik ga een nieuwe uitdaging aan met het opzetten van restaurant Gys in Rotterdam, waar ik mee werk in de bedrijfsleiding met een focus op duurzaamheid en ik ga daar m’n culinaire vaardigheden verder ontwikkelen in de keuken. Ik heb veel vertrouwen in Femke als nieuwe voorzitter, haar organisatietalent heeft ze al vaker laten zien binnen YFM en volgens mij heeft het team een nieuwe rots in de branding gevonden voor de toekomst.”

YFM_Utrecht_20160510_FemkeFemke Westerneng: “Mag ik me even kort voorstellen: Femke, de nieuwe voorzitter van de YFMU. In de afgelopen drie jaar heb ik meerdere evenementen meegedraaid en heb ik bewondering voor de prestaties en groei die de YFMU heeft geleverd. Verrast en vereerd tegelijk voelde ik me toen ik gevraagd werd voorzitter te worden van de YFMU. Met de energie en het positivisme waarmee Julia het schip verlaat, ga ik me de komende tijd onderdompelen in deze nieuwe rol. Ik kijk er enorm naar uit om als team weer nieuwe evenementen neer te zetten, het draagvlak binnen Utrecht te vergroten en nieuwe verbindingen aan te gaan. Julia: alle succes in Rotterdam!”

 

We willen Julia onwijs bedanken voor al haar energie en enthousiasme dat zij de afgelopen drie jaar heeft gestoken in YFM Utrecht. Ze heeft het fantastisch gedaan! Daarnaast zijn we heel blij met onze nieuwe voorzitster Femke en hebben we er alle vertrouwen in dat zij haar nieuwe taak goed zal doen, welkom!

Om onze website veilig en soepel te laten draaien plaatsen wij cookies. Lees ons privacybeleid of ga er direct mee akkoord. Privacybeleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten