Kies je regio
Terug naar overzicht

ZAAD!

Het grootste gedeelte van wat we in onze mond stoppen, begint bij een zaadje in de grond. Maar hoe maak je zaad en hoe komt de boer eraan? De komende tien weken volg je onze vlogserie: ZAAD! In deze serie nemen we je mee langs verschillende mensen die er iets van vinden; van kok tot wetenschapper en van boer tot activist. #ZAAD dus.

In aflevering #1 gaat presentator Wilbert langs bij culinair historicus Charlotte Kleyn. Zij houdt zich bezig met de geschiedenis van eten. Het historische belang van zaad is extreem belangrijk, want als je geen zaad hebt, heb je geen eten.

// Presentatie en productie: Wilbert van de Kamp
// Camera en regie: Laurens Collée
// In opdracht van: Slow Food Youth Network Nederland & Plantum
// Muziek: ‘Aces High’ – Kevin Macleod (incompetent.com)
// Met dank aan: Charlotte Kleyn en Bijzondere Collecties

Wij plaatsen cookies om onze website zo soepel mogelijk te laten draaien. Stem je daarmee in? Lees ons privacyreglement

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten