Kies je regio
Terug naar overzicht

Jorrit van der Bos

Op zeer jonge leeftijd wist ik het al: ik wil later iets met voeding/eten gaan doen. Na de middelbare hotelschool in Amsterdam, ben ik de keuken in gegaan en daar ben ik niet meer uitgekomen. Na in verschillende Michelin sterrenzaken door heel Nederland gewerkt te hebben, ben ik terug gekeerd naar Amsterdam. Tijdens deze periode ben ik steeds meer gefascineerd geraakt door groenten. Gaande weg heb ik mezelf een doel gesteld; meer mensen laten genieten van groenten en laten zien wat voor een oneindige mogelijkheden groenten bieden.

Om onze website veilig en soepel te laten draaien plaatsen wij cookies. Lees ons privacybeleid of ga er direct mee akkoord. Privacybeleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten