Hoe smaakt de transformatie van gangbaar, naar biologisch, naar regeneratief? Op 17 juni schuiven we aan bij Boerderij de Eenzaamheid voor een meergangendiner vol Slow Food producten. Boer Joost, SFYN’er Margot Kemps en Slow Food Professional Annemieke de Nijs (Food Studio Stuffed) nemen je mee in het verhaal van De Eenzaamheid en de boeren in de omgeving.
Deze zomer keert de SFYN en Slow Food Professionals Community Table terug na een succesvolle eerste editie. Dit keer ligt de boerderij en haar omgeving op je bord: elke gang vertelt een verhaal, verbonden aan een fase in de transformatie van de boerderij. We proeven de geschiedenis van het landschap en de keuzes op het erf die het menu door de tijd heen beïnvloed hebben.
Ben jij erbij? Koop je ticket nu via deze link!
//
Prijs leden SFYN en Slow Food (Professionals): €60
Prijs niet-leden: €75
Wijnarrangement: €18
Datum: 17 juni
Locatie: Boerderij De Eenzaamheid, Zwanburgerpolder 6, 2361 PC Warmond.
Tijdstip: 17:30 verzamelen, om 18:00 vertrekt de boot naar Boerderij de Eenzaamheid
Eindtijd: Om 22:00 vaart de boot weer terug naar het verzamelpunt. Daar kun je uiterlijk om 22:15 weer weg fietsen of -rijden.
//
Vragen over dit evenement? Mail naar communicatie@sfyn.nl